Pressemeddelelse
1. november 2019
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Finalisterne til Årets rummelige virksomhed 2019 er udpeget

 
 
 
 

I slutningen af november kåres Årets rummelige virksomhed og Årets mentor ved en prisuddeling i Spinderihallerne. Nu er finalisterne udpeget.

 
 
 
 

Ved sidste års prisuddeling blev Salling Group Terminal Vejle kåret som Årets rummelige virksomhed i Vejle Kommune 2018.

 

Igen i år hædrer Arbejdsmarkedsudvalget en virksomhed og en enkeltperson, som har gjort en ekstra indsats for at hjælpe udsatte borgere tilbage på arbejdsmarkedet i Vejle Kommune. Det sker i form af priserne "Årets rummelige virksomhed" og "Årets mentor".

 

Der var mange gode kandidater blandt de 57 indstillinger, og især blandt virksomhederne var der tæt løb. Derfor er der for første gang udpeget 6 finalister i denne kategori i stedet for 5.

 

Finalisterne til Årets rummelige virksomhed 2019 er:

·         Danepork, Randbøl

·         DGI Huset, Vejle

·         Fakta, Merkurvej

·         ILVA Hovedlager, Vejle

·         Nortec, Vejle

·         Restaurant Flammen, Vejle

 

Finalisterne til Årets mentor 2019 er:

·         Ellen Lerche, Fysio Danmak Fitness Vejle

·         Hans Peter Johnsen, Johns Hælebar

·         Lone Ravn Hansen, Forenede rengøring/Forende service

·         Maria Lund, Føtex

·         René Kamp, STARK

 

Det er nu op til en dommerkomité med repræsentanter fra bl.a. Arbejdsmarkedsudvalget, DA, LO, Danske Handicaporganisationer og Integrationsrådet at vurdere, hvem der skal løbe med titlerne. Vinderne offentliggøres ved et arrangement i Spinderihallerne 26. november, hvor man også vil præmiere tre succeshistorier fra arbejdsmarkedsområdet.

 

 

Fakta:

· Årets rummelige virksomhed skal være en virksomhed i Vejle kommune, der har gjort en særlig bemærkelsesværdig indsats i forhold til at vise social rummelighed. Titlen honoreres med en præmie på 15.000 kr.

 

· Årets mentor skal i løbet af det forgange år have gjort en ekstraordinær indsats som mentor på en virksomhed. Titlen honoreres med en præmie på 10.000 kr.

 

· Årets tre succeshistorier kan f.eks. være en virksomhed, der lige præcis i år har gjort en særlig indsats, eller en borger, som gennem den beskæftigelsesrettede indsats og egen indsats er blevet fast tilknyttet arbejdsmarkedet. De tre succeshistorier belønnes med hver 5.000 kr.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontaktinformation

Niels Christian Nielsen (Udviklingskonsulent)
Jobcenter Vejle
tlf.: 30 31 55 65
mail: nicni@vejle.dk